Вогневзломостійкі сейфи Griffon - надійне рішення для зберігання цінностей

Вогневзломостійкі сейфи Griffon - надійне рішення для зберігання цінностей

Вогнезламостійкі сейфи поєднують у собі всі якості зламостійких та вогнестійких виробів та надійно захищають цінності у разі непередбачуваних та надзвичайних ситуацій (пожежа, спроба злому). Застосовувати ці універсальні сейфи можна практично всюди: в міській квартирі, офісі, в заміському будинку тощо. Необхідність використання вогнезламостійких сейфів виникає у випадках коли потрібно зберегти цінності не тільки від можливої крадіжки, а й захистити їх від можливого температурного впливу. Наприклад, гроші, цінні папери чи документи, втрата яких чи потрапляння до третіх рук є неприпустимою.

У каталозі інтернет-магазину PRO-S.COM.UA вони представлені вогнестійкими сейфами GRIFFON - І, ІІ та ІІІ класу зламостійкості. Зрозуміло, що ця річ - якісна та просто не може коштувати дешево, але кожен охочий без особливих складнощів зможе вибрати та купити сейф цієї категорії, адже до кожного товару є фото та детальні характеристики. За необхідності, замовивши зворотний дзвінок або зателефонувавши ви отримаєте змістовну консультацію від досвідчених експертів.

Вогнезламостійкий сейф

Вогнезламостійкі сейфи: особливості конструкції

Головна особливість таких сейфів - їх багатошарова конструкція стінок (зовнішня та внутрішня стінка з металу із заповненням міжстінного простору спеціальним вогнетривким та взламостійким складом), термоактивні прокладки по контуру дверного отвору під назвою «термострічка» виготовляється в Німеччині компанією Basf.

Клас вогнестійкості перевіряється практично нагріванням у спеціальній печі до 1100 градусів Цельсія та оцінкою часу впливу, протягом якого вміст документів залишається непошкодженим (30 хв – клас LFS 30P, 60 хв – LFS 60P).

Відеоогляд вогнезламостійкого сейфу ІІ класу Griffon CL II 50

Відео-огляд вогнезламостійких сейфів ІІІ класу Griffon CLE III


Критерії вибору вогнезламостійкого сейфу

Варто пам'ятати, що не в кожному в приміщенні є можливість правильно встановити вогнезламостійкий сейф, тому обов'язково слід звернути увагу на:

  • розміри виробів (висота, ширина, глибина);
  • тип замку - ключовий, електронний кодовий, механічний кодовий, комбінований;
  • вага конструкцій – сейфи досить важкі це ватро враховувати при виборі;
  • місце де буде встановлено сейф - повинне підходити як за габаритами та має витримувати вагу сейфа, також бажано передбачити можливість кріплення на анкер до підлоги;
  • можливість занесення на місце встановлення - якщо проходи вузькі чи не достатньо міцні сходи (легкі дерев'яні сходи в приватних будинках) установка може бути неможливою;
  • кількість внутрішніх полиць та додаткових осередків;
  • клас зламостійкості та вогнестійкості.

Потужний краш-тест Вогнезламостійкого сейфу Griffon CL II 150

Компанією Ібіс спільно з виробником сейфів Паритет-К було проведено випробування на прикладі моделі Griffon CL II.150.K.E. Рекомендую переглянути, воно того варте!


Варто зауважити, підібравши потрібну модель, виникає потреба в доставці та професійній установці сейфу. Компанія Protection Safes допоможе впоратися з цим завданням в місті Київ та передмісті. Здійснить швидку доставку, все, що потрібно клієнту, – вказати адресу. Монтажники з великим досвідом роботи в галузі забезпечать якісне підняття на потрібний поверх, встановлення в потрібному місці тощо.

Доставка по Україні здійснюється кур'єрськими службами. За попередньою домовленістю професійна установка можлива в кожному регіоні України.