Жіночі халати з велюру від Pyjamas Fashion

Жіночі халати з велюру від Pyjamas Fashion

Вдома можна повністю розслабитися, проте для цього потрібна затишна обстановка та зручний одяг. Цій вимозі відповідають практичні та красиві велюрові жіночі халати. Вони не мнуться і довго зберігають гарний вигляд, стійкі до зносу і не втрачають яскравість, м'які та бархатисті. Жіночі домашні халати з велюру чудово тримають тепло, що є особливо цінним при необхідності вставати з теплого ліжка або виходити в прохолодне приміщення після душу. Їх можна використовувати як банні після відвідування парної.

Халати з велюру дуже подобаються жінкам, які бажають виглядати привабливо навіть у домашніх умовах. Велюр матеріал по-королівськи розкішний, викликає приємні відчуття при торканні, має легкий блиск глянсовий.

Жіночі халати з велюру

Велюрові халати від Pyjamas Fashion

В інтернет-магазині Pyjamas Fashion ви зможете купити жіночі велюрові халати у бежевих та пудрових відтінках, а також яскраві сині та зелені варіанти. Елегантний крій привертає увагу до того ж дозволяє регулювати ширину моделі. Для фіксації на талії передбачено широкий пояс. З боків є дві місткі кишені.

Велюрові халати виглядають стильно і чудово сидять, не стискаючи рухів. У них можна і відпочивати з улюбленою книгою в руках, робити легке прибирання, і навіть зустрічати гостей. Наші моделі універсальні та практичні, підходять жінкам будь-якого віку.

По матеріалах магазину: pyjamas.com.ua